Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Canciones Espanolas | Izhar Elias (gitaar) en Channa Malkin (sopraan)

Maastricht

Channa Malkin heeft de harten van menig muziekliefhebber veroverd met haar optreden op het Grachtenfestival. Izhar Elias ontving de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs.

Samen brengen ze een meeslepend programma met liederen en instrumentale werken van Spaanse origine. Zij hebben een reputatie van verhalend musiceren. De canciones populares van Manuel de Falla, het aangrijpende La maja dolorosa van Enrique Granados en de bij ons mindere bekende canciones van Frederico Garciá Lorca en Graciano Tarragó lenen zich daar uitstekend voor. Het recital wordt gelardeerd met composities voor gitaarsolo van Isaac Albéniz, Frederico Moreno Torroba en de Falla. Één melodie mag niet ontbreken in zo’n puur Spaans programma: het thema uit Rodrigo’s tweede deel van het Concierto de Aranjuez. Misschien wel de meest beroemde gitaarcompositie allertijden. 

Dit concert is onderdeel van de serie de Zondagklassiekers.

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *