The Legends ft. Michael Varekamp | Swingin’ Paris

Boeken

Let op! Dit evenement is geannuleerd

The Legends ft. Michael Varekamp Swingin’ Paris

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger en trompettist Michael Varekamp neemt je samen met chansonnière Tess van der Zwet mee door de straten van het bruisende Parijs. Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Ėdith Piaf en Sidney Bechet. In Swingin’ Paris t…

Lees verder

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger en trompettist Michael Varekamp neemt je samen met chansonnière Tess van der Zwet mee door de straten van het bruisende Parijs. Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Ėdith Piaf en Sidney Bechet. In Swingin’ Paris toveren The Legends, Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als Petite fleur, It don’t mean a thing if it ain’t got that swing en C’est si bon klinken tot in de late uurtjes.

Lees minder

Wanneer

Geannuleerd
  • dinsdag 6 april 2021om 20.00 uur

Prijzen

  • € 21,50

Locatie