Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Camping Kosmos

Maastricht

The place to be tijdens MAAS! is toch zeker Camping Kosmos: Muziek, theater, beeldende kunst, literatuur, dans en debat ontmoeten elkaar in deze gateway naar het culturele universum.

Je krijgt caravans en tenten, een pierenbadje midden op het Vrijthof, toiletrollen voor onder je arm en natuurlijk de campingbingo op zondagmiddag!
Met MAAS! en Camping Kosmos krijgt het culturele seizoen na een aantal jaren zoeken eindelijk een nieuwe vorm. Meer dan enkel een vakantieoord is Camping Kosmos een kunstenfestival met een hoogwaardig artistiek profiel. Het is een type activiteit dat we de afgelopen jaren op deze plek niet zagen. Een artistieke luis in de pels, cultureel schuurpapier in het hartje van de stad. Camping Kosmos krijgt een hoogwaardige programmering. 

Verwacht dans, theater, food, cabaret, debat een pop-up museum van het Bonnefanten en natuurlijk heel veel muziek!

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *