Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Uit de schaduw

Binnenstad, Maastricht

Een concert waarin uitsluitend werken worden uitgevoerd van Nederlandse componisten, waaronder Maastrichtse componisten.

Contact

Boekhandel Dominicanen
Binnenstad
Dominicanerkerkstraat 1
6211 CP Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Boek je ticket

Het zijn pareltjes in ons muzikaal erfgoed, maar om verschillende redenen in de loop van de tijd enigszins in de vergetelheid zijn geraakt. Vanavond haalt de jonge, nu al gelauwerde bariton Vincent Kusters deze nummers uit de schaduw. Dat doet hij samen met de bekende pianist Reinild Mees, niet de eerste de beste. Vincent, opgegroeid vlakbij Maastricht, is een muzikale duizendpoot: organist, pianist, dirigent en zanger. Op zanggebied van vele markten thuis: gregoriaans, oratorium, opera, zang en musical. Hij heeft een grote liefde voor liederen n vertolkt deze dan ook fenomenaal. Niet voor niets won hij vele prijzen in binnen- en buitenland. Hij weet het publiek te raken. Begeleid door Reinild staat er deze vrijdagavond een prachtig duo in de schijnwerpers en wel op een bijzonder passende plek: de kerk die is omgetoverd tot de meest sfeervolle boekhandel van Nederland: Boekhandel Dominicanen.

Prijzen

  • € 15,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *