Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Introdans | Bach

Maastricht

Sprankelend, verbindend en verstillend. In de voorstelling Bach laten drie choreografen zich op geheel eigen wijze inspireren door het imposante oeuvre van de wereldberoemde componist.

Selon désir van Andonis Foniadakis, gezet op de openingskoren van de Matthäus- en Johannespassie, is een wervelwind van energie en verlangen, waarin de choreograaf elke vezel van de dansers laat bewegen. In het lichtvoetige Corpus Bach tilt dansmaker Sidi Larbi Cherkaoui het samenspel tussen choreografie en muziek naar een hoger plan. Op het podium staan twee dansers, live begeleid door een cellist. Iedere noot die de cellist speelt, komt terug in de golvende lichamen van de dansers, van hun tenen tot aan hun vingertoppen. Manuelle Vignoulle creëert speciaal voor deze voorstelling een nieuw werk, een meditatief ensemblestuk over de zoektocht naar je ware zelf. Introdans-dansers en filmmakers Jurriën Schobben en Alberto Villanueva Rodríguez maken een filmisch intermezzo.

Prijzen

  • Volwassenenvan € 32,50 tot € 37,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *