Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tattoo Expo Maastricht

Maastricht

Na een afwezigheid van twee jaar mogen we eindelijk weer samenkomen voor de achtste Tattoo Expo Maastricht.

Contact

Adres:
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht
Plan je route
Afstand:

Met ongeveer 60 tatoeëerders uit binnen- en buitenland beloofd het weer een waar spektakel te worden. De tattoo artiesten komen speciaal naar…

Met ongeveer 60 tatoeëerders uit binnen- en buitenland beloofd het weer een waar spektakel te worden. De tattoo artiesten komen speciaal naar Maastricht om hun kunsten te vertonen. Iedere tatoeëerder heeft weer zijn/haar eigen stijl en is daarom uniek. Als bezoeker kan je je heerlijk verwonderen over al dat moois. Het is echter ook mogelijk om zelf een tatoeage te laten zetten. Hiervoor kan je zelf contact opnemen met de artiest. De lijst met deelnemers is te vinden op de website. Staal en Ink uit Heerlen zullen de piercing verzorgen. Naast piercings zetten zullen ze ook piercing sieraden verkopen. Maar er is meer. Er zullen namelijk ook stands zijn met o.a. tattoo supply, kleding, kunst, curiosa, fotografie, body paint en meer. Kom dus lekker een dagje slenteren tussen al deze creatieve geesten en laat je inspireren voor misschien een volgend project?

Kijkt u alstublieft van te voren naar het programma en de shows, deze zijn niet allemaal geschikt voor kinderen onder 16 jaar.

Prijzen

  • van € 15,00 tot € 25,00 Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *