Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

‘Wandel jezelf Positief Gezond het nieuwe jaar in’

Céramique, Maastricht

Tijdens drie wandelingen van elk maximaal 2 uur gaan we in kleine groepjes (maximaal 8 personen) aan de slag met zelfreflectie op jouw positieve gezondheid.

Contact

Adres:
Centre Céramique
Céramique
Avenue Céramique 50
6211 KV Maastricht
Plan je route
Afstand:

Deze gratis wandelingen starten om 10.00 uur onder begeleiding van een ervaren wandelcoach: Paula Langen. Deze wandelcursus wordt georganiseerd in samenwerking met Burgerkracht Limburg en Beweging Limburg Positief gezond Wat is positieve gezondheid? Positieve gezondheid (PG) is een bredere benadering van gezondheid. Het gaat uit van je eigen kracht en eigen regie. Wie ben jij als persoon, waar zit jouw veerkracht en wat maakt jouw leven betekenisvol? Door met een brede blik naar je leven te kijken en doelen voor jezelf te stellen, kun je beter leren omgaan met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen. Spinnenweb Een goed hulpmiddel is het PG Spinnenweb. Hiermee breng je door middel van zes dimensies in kaart hoe je zelf je gezondheid ervaart Aan de hand van het door jou ingevulde spinnenweb (voorafgaand krijg je dit opgestuurd) gaan we samen al wandelend kennismaken, ontdekken hoe het met jou gaat en ervaringen delen met de andere deelnemers.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *