Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Introdans | Amazing Asia

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Azië, het grootste, meest drukbevolkte en misschien ook wel meest fascinerende continent, vormt de inspiratiebron voor het nieuwe Introdans-programma Amazing Asia. Roel Voorintholt, artistiek directeur van Introdans: ‘Introdans heeft de afgelopen jaren in onder meer China, Hongkong, Singapore, Korea, Indonesië, Maleisië en Thailand opgetreden en die ervaringen hebben niet alleen op mij, maar ook op onze dansers diepe indruk gemaakt. Tijd om ons, terug in Nederland, eens verder in de Aziatische cultuur te verdiepen.’ De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakt voor Amazing Asia een nieuwe creatie. Ze laat…

Lees verder

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Azië, het grootste, meest drukbevolkte en misschien ook wel meest fascinerende continent, vormt de inspiratiebron voor het nieuwe Introdans-programma Amazing Asia. Roel Voorintholt, artistiek directeur van Introdans: ‘Introdans heeft de afgelopen jaren in onder meer China, Hongkong, Singapore, Korea, Indonesië, Maleisië en Thailand opgetreden en die ervaringen hebben niet alleen op mij, maar ook op onze dansers diepe indruk gemaakt. Tijd om ons, terug in Nederland, eens verder in de Aziatische cultuur te verdiepen.’ De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakt voor Amazing Asia een nieuwe creatie. Ze laat zich hiervoor inspireren door de schoonheid van Azië en door muziek van onder andere de Chinese componist Zhou Long. Daarnaast bestaat het programma uit de Introdans-première van Kaash, een van de meesterwerken van de Brits-Bengaalse, internationaal gelauwerde choreograaf Akram Khan.

Lees minder

Prijzen

  • € 30,00

Locatie