Ga naar inhoud

KERSTCONCERT | Mastreechter Staar

Maastricht

Een inmiddels bekende traditie in Maastricht is het Kerstconcert gegeven door de mannen van de Mastreechter Staar op tweede kerstdag.

Geen Kerst is compleet zonder de Mastreechter Staar. Elk jaar op tweede kerstdag verzorgen de mannen van deze Koninklijke Zangvereniging traditiegetrouw het Kerstconcert in Theater aan het Vrijthof. De kersttournee van de 'Staar' wordt afgesloten met een thuiswedstrijd, waarbij de mannen onder de muzikale leiding van hun nieuwe dirigent Hennie Ramaekers en pianist Michiel Ballhaus een gevarieerd kerstconcert ten gehore brengen. 

Traditionele kerstliederen zullen niet ontbreken. Het is een bijzondere ervaring te horen hoe de mannen van de Mastreechter Staar Stille Nacht zachtjes zingen, wat bewijst dat veel mannen héél zacht kunnen zingen. Het kerstconcert van de Mastreechter Staar is een must voor iedereen die in Kersttijd wil genieten.

Wanneer

  • Dinsdag 26 december 2023 om 11.30 uur

Prijzen

  • € 30,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *