Ga naar inhoud

Benefietconcert Rotary Orchestra Duitsland

Opus 9 | Theresiakerk, Maastricht

Het 80-koppige Rotary Orkest Duitsland onder leiding van dirigent Desar Sulejmani brengt prachtige werken te horen uit wereldberoemde opera’s

Contact

Adres:
Opus 9 | Theresiakerk
Sint Theresiaplein 8
6213 CG Maastricht
Plan je route
Afstand:

U kunt genieten van een geselecteerd aantal muziekstukken uit de beide suites van de opera Carmen van Bizet, waaronder Habanera en Dance Bohème. Uit deze opera wordt Chanson de Toréador gezongen, gevolgd door Nemico della Patria uit de opera Andrea Chenier van Giordano. In het tweede gedeelte van dit bijzondere concert luistert u naar de9e symfonie van Dvořák’s Uit de nieuwe wereld. Musici van het Western Balkans Youth Orchestra zullen meespelen.

De opbrengst van dit benefietconcert komt volledig ten goede aan Water for life. Door het kopen van een entreekaart en/of het doen van een donatie, steunt u het realiseren van schoon drinkwater en hygiëne op scholen in Arusha, Tanzania. Voor meer informatie: www.waterforlife.nl. Dit benefietconcert wordt georganiseerd door Rotary Maastricht, alwaar ook de mogelijkheid is een extra donatie te doen.

Wanneer

  • Zaterdag 10 juni 2023 19.30 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 30,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *