Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Dean

Maastricht

Na het grote succes van hun uitverkochte eerste clubtour komen The Dean (Daan Boom) en DJ De Makelaar (Tobias Camman) terug.

The Dean komt terug, groter dan ooit, want in het nieuwe seizoen van de gelijknamige serie op het YouTube-kanaal van Daan Boom pakken ze groots uit en gaan de heren over letterlijke grenzen. Het is begonnen als een experiment, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een talk of the town en een populaire festival act. The Dean is al lang geen grap meer. Voor deze aanstaande show wordt kosten noch moeite worden gespaard. Het is een kruising tussen een cabaretshow, een snoeihard hiphop concert, een reizend circus en een spectaculaire muzikale variété avond. De heren bedienen het publiek zoals we van ze gewend zijn: van alle markten thuis, bohemian eclectic. 

Prijzen

  • € 20,00 Voorverkoop
  • € 25,00 Dagverkoop
  • Exclusief servicekosten: €2,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *