Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Fietstour met Privégids (Tour du Maestricht)


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Van avontuurlijk door het groen tot  dwars door het bruisende stadsleven! Onder begeleiding van een Official Maastricht Guide wordt op een sportieve stadsfiets genoten van alle uitzichten omlijst door historische en actuele verhalen en anekdotes over de stad Maastricht en haar omgeving. Op deze wijze worden de bekende straten, pleinen en wijken verkend en de verborgen pareltjes die soms net iets verder buiten het centrum liggen. Zo wordt de compacte binnenstad met haar architectonische hoogstandjes én de weelderige natuur aan de rand van de stad in één tocht ontdekt. De intensiteit evenals het start- en eindpunt kunnen in overleg worden besproken. Bij slecht weer gaat de activiteit gewoon door.

Wanneer

  • elke maandag, dinsdag en donderdag t/m 29 september 2021om 10.35 uur
    om 13.35 uur
  • elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 29 september 2021om 13.35 uur

Prijzen

  • €245,00 (maximaal 10 personen)

    De stadstocht is geschikt voor 12 jaar en ouder en is inclusief comfortabele fietsen (7 versnellingen, géén ebikes). De fietstochtbegeleiding is o.l.v. een van onze Official Maastricht Guides. Deelname is altijd op eigen risico. Bij slecht weer gaat de activiteit gewoon door.

Locatie

Neem alvast een kijkje