Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Germaine Sijstermans | Betula

Maastricht

Germaine Sijstermans is een componiste, installatiekunstenaar en musicus uit Heerlen. Haar werken combineren vaak locatiespecifieke installaties met muziek uit open partituren, die ruimte laat voor de invloed van locatie en tijd.

Contact

Adres:
AINSI
Lage Kanaaldijk 112
6212 NA Maastricht
Plan je route
Afstand:

Ze onderzoekt de ervaring van een ruimte en alles wat zich daarin afspeelt door het gebruik van stilte, licht, geluiden, ruimte en fysieke aanwezigheid.
Germaine wordt in haar werk geïnspireerd door uiteenlopende bronnen, zoals traditionele muziekvormen, biofilie, natuur, “Light and Space” kunst, butoh-dans en traditionele architectuurvormen. Ze werkt regelmatig samen met o.a. Marcus Kaiser, Leo Svirsky, het DNK ensemble (Amsterdam), Heim.art® (AT), Rishin Singh, Fredrik Rasten en artiesten gelieerd aan het Wandelweiser-netwerk.
Samen met Rishin Singh (trombone) en Leo Svirsky (piano) brengt Germaine Sijstermans in dit concert werken van haar onlangs verschenen dubbelalbum Betula. Het album bevat werken die Sijstermans heeft gecomponeerd tijdens haar residentie bij Intro in Situ in 2017-2019.

Prijzen

  • Begeleidersvan € 10,00 tot € 20,00 Regulier € 20 Student € 10

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *