Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Annemay de Lijser | The Melting Body

Maastricht

Een levend beeldend kunstwerk waarbij de lichamen van de dansers het materiaal zijn.

Contact

Adres:
Fotomuseum aan het Vrijthof
Vrijthof 18
6211 LD Maastricht
Plan je route
Afstand:

Twee dansers in een verstrengelde omarming. Extreem langzaam, constant dieper (ver)smeltend, bewegend als zijnde één, een transformerende vorm. Een vorm bedoeld om de toerschouwer te raken, te vertragen, en de zintuigen te openen voor de intieme subtiliteit van beweging.

The Melting Body is een lopend onderzoek naar hoe we kunnen vertragen, verzachten, verbinden en versmelten in de macro- en microkosmos van onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Het is een symbolisch werk, het representeert zachtheid in tijden van hardheid, liefde in tijden van strijd, verbinding in tijden van polarisatie en aanraking in tijden van afstand. 

De voorstelling is een levend organisme - het groeit, ontwikkelt, verandert constant van vorm. The Melting Body is in verschillende vormen onderzocht en getoond in dansateliers, theaters en in de publieke ruimte door heel Nederland. 

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *