Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Workshop Positieve Gezondheid Nederland leest

Céramique, Maastricht

In het kader van de campagne Nederland Leest vindt er een gratis workshop plaats rond Positieve Gezondheid.

Contact

Adres:
Centre Céramique
Céramique
Avenue Céramique 50
6211 KV Maastricht
Plan je route
Afstand:

Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Burgerkracht Limburg en Beweging Limburg Positief gezond. Centre Céramique en Nederland Leest Le…

Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Burgerkracht Limburg en Beweging Limburg Positief gezond. Centre Céramique en Nederland Leest Leden en bezoekers ontmoeten elkaar deze maand en gaan met elkaar in gesprek gaan over het thema. Dit jaar is het thema van Nederland Leest Oud worden, jong blijven: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Daarom naast literaire aandacht ook een workshop Positieve Gezondheid. In deze workshop leer je alles over de zes dimensies waarin deze brede gezondheid is uitgewerkt. Denk aan zingeving, meedoen en kwaliteit van leven. Het jaarlijkse cadeau van Nederland Leest Daarnaast krijgt iedere deelnemer aan deze workshop het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Met dit boek richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar ouder wordende moeder. Deze ontroerende roman is een prachtig gesprek tussen moeder en dochter, over een bijzonder verleden en vitaal ouder worden. Lees en praat mee over dit boek in de bibliotheek. Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema.

Aanmelden is verplicht.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *