Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a. | Het Oog van de Storm

Maastricht

Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid, komt een nieuw toneelstuk van meesterschrijver Florian Zeller.  In Het Oog van de Storm volgen we André en Madeleine die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Prijzen

  • € 32,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *