Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Sekszusjes | Ongelikt

Maastricht

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die totaal maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is.

Contact

Adres:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
Plan je route
Afstand:

Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is wat er is! Of toch niet (altijd)…? In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live klei-animaties en sketches met een absurd-humoristisch randje, voeren ze de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheimhoudt? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Prijzen

  • € 17,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *