Ga naar inhoud

Muziekgieterij | QUARANTALKS

Muziekgieterij, Maastricht

De Muziekgieterij, haar productiehuis M-PX en journalist/presentator Leon Verdonschot starten samen een nieuw initiatief: QUARANTALKS

In QUARANTALKS ontvangt Leon Verdonschot iedere zondagmiddag een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt. Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Elk interview eindigt met een akoestisch optreden. 

Let op: Quarantalks op zondag 25 april is eenmalig toegankelijk voor publiek. Dit is een test-event in samenwerking met Testen voor Toegang. Dit houdt in dat er, naast de geldende corona-regels, een aantal extra regels zijn voor dit evenement. Klik hier voor meer informatie over een bezoek.

Wanneer

  • Elke zondag om 20.30 uur

Prijzen

  • Donaties zijn welkom

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *