Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Cinemini

Sphinxkwartier, Maastricht

Lumière presenteert een bijzonder programma waarin de jongste bezoekers kennis maken met film en mogen spelen in een prachtig lichtlandschap.

Tijdens Taartrovers Cinemini laat Lumière prachtige, hartverwarmende, opwindende, betoverende, verhalende en soms zelfs uitdagende korte films zien, speciaal geselecteerd voor de allerkleinsten. Na de films kunnen de jonge avonturiers samen spelen in een betoverend lichtlandschap, bestaande uit verschillende installaties die kinderen op een speelse manier laten ontdekken hoe licht magische verhalen kan toveren. Een ontdekkingstocht met vormen, projecties, licht en schaduw, waarin de wonderen van beweging en kleur verkend worden.

De eerste keer naar de film, is dat niet (veel te) spannend?

Veel kinderen beleven met Taartrovers Cinemini hun eerste bioscoopbezoek op een manier die perfect bij hen past: de films worden vertoond met gedimd licht, het geluid staat niet te hard, de sfeer is ontspannen, de kinderen kunnen vrij bewegen en reageren op de films en na afloop verwerken de kinderen hun ervaring met al hun zintuigen.

Prijzen

  • € 7,50 Kinderen
  • € 6,00 Begeleider
  • € 10,00 Begeleider met kind (tot 2 jaar) op schoot

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *