Ga naar inhoud

Unframed Advent | Lichtkunstwerk

Maastricht

Blanche Dael, de Maastrichtse animatiestudio MurMur en Viewmaster Projects presenteren tijdens Magisch Maastricht de huizenhoge projectie ‘Unframed Advent’.

Met de vele getekende en beweeglijke ‘vensters’ verwijst de projectie naar een traditionele adventskalender, waarbij er achter ieder deurtje iets verstopt zit. In ‘Unframed Advent’ wordt alles in beweging gezet en zitten er poëtische en fantasierijke werelden achter de luikjes. De animatie is een raamvertelling waarin surrealistische en sprookjesachtige gebeurtenissen elkaar opvolgen, of uit elkaar voortkomen. Licht is een terugkerend element dat de rode bakstenen gevel tot leven brengt. 

Doordat er veel dingen tegelijkertijd gebeuren in het verhaal, zie je elke keer weer iets nieuws in het kunstwerk. Dit lichtkunstwerk zal te zien zijn op de nieuwe bakstenen gevel van de Blanche Dael Branderij in het Sphinxkwartier.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 30 december 2022
  • Van zonsondergang tot middernacht

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *