Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Rundfunk | Todesangstschrei


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Na de zeer succesvolle en met de Neerlands Hoop 2018 bekroonde debuutvoorstelling Wachstumsschmerzen komt het duo Rundfunk met Todesangstschrei. Ging Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, nu storten de heren zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Nadat je je door een jeugd vol …

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Na de zeer succesvolle en met de Neerlands Hoop 2018 bekroonde debuutvoorstelling Wachstumsschmerzen komt het duo Rundfunk met Todesangstschrei. Ging Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, nu storten de heren zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Wanneer

  • donderdag 10 februari 2022om 20.00 uur

Prijzen

  • € 22,50

Locatie