Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

GEANNULEERD: Foodfestival Lepeltje Lepeltje

Contact

Adres:
Tapijnkazerne
Tapijnkazerne 21
6211 LH Maastricht
Plan je route
Afstand:
Lepeltje Lepeltje

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt zich uit naar Maastricht en strijkt voor het eerst neer in S…

Lees verder

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt zich uit naar Maastricht en strijkt voor het eerst neer in Stadspark, Tapijnkazerne. Drie dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en complementeren livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu. Tijdens het festival stimuleren rijdende restaurants de zintuigen met de verfijndste en meest bijzondere gerechten. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bezoekers worden getrakteerd op livebands en ambachtelijke platendraaiers. Er komt van alles voorbij zoals funk, soul, rock, wereldmuziek en vinyl. Op de markt, die ook onderdeel is van het festival, zijn allerlei leuke en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Op zaterdag en zondag zijn er naast het standaard programma ook nog leuke activiteiten voor kinderen zoals, workshops, knutselwerken, muzikale voorstellingen en theaterverhalen.

Lees minder

Prijzen

  • Gratis
  • Bij het halen van je eerste drankje betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker die je het hele festival kan gebruiken.

Locatie