Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Foodfestival Lepeltje Lepeltje

Tapijnkazerne, Maastricht

Drie dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en complementeren livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu.

Contact

Adres:
Tapijnkazerne
Tapijnkazerne 21
6211 LH Maastricht
Plan je route
Afstand:

Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt zich uit naar Maastricht en strijkt voor het eerst neer in Stadspark, Tapijnkazerne. Drie dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en complementeren livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu. Tijdens het festival stimuleren rijdende restaurants de zintuigen met de verfijndste en meest bijzondere gerechten. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bezoekers worden getrakteerd op livebands en ambachtelijke platendraaiers. Er komt van alles voorbij zoals funk, soul, rock, wereldmuziek en vinyl. Op de markt, die ook onderdeel is van het festival, zijn allerlei leuke en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Op zaterdag en zondag zijn er naast het standaard programma ook nog leuke activiteiten voor kinderen zoals, workshops, knutselwerken, muzikale voorstellingen en theaterverhalen.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *