Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ravelin in Concert | Une Belle Histoire

Maastricht

De voorstelling Une belle histoire is een melancholische trip down memory lane. Terug naar de tijd toen we het leven, de liefde en nieuwe landen ontdekten.

Contact

Adres:
Lutherse Kerk
Hondstraat 14
6211 HX Maastricht
Plan je route
Afstand:

Ravelin is een sfeermaker: de warme stem van de zangeres, de sprankelende viool, het subtiele gitaarspel, de meerstemmige zang. De stijl van Ravelin is het best te omschrijven als ‘mellow mélange mundial’, een gevarieerd repertoire in o.a. het Spaans, Frans, Jiddisch, Engels en Italiaans. Chanson, klezmer, Ierse jig of tango, Ravelin brengt elke song puur en zonder opsmuk, en weet de luisteraar in het hart te raken.

In de voorstelling “Une belle histoire” wordt de vakantieliefde in al haar facetten bezongen in een nostalgische en melancholische reis door Europa. Ravelin bestaat uit: Anita Verdonk, zang Josien Mennen, contrabas, mandoline, melodica en zang André Kok, viool en zang Peter Verheijen, gitaar en zang Garry Halmans, percussie, gitaar, gitarron.

De voorstelling Une belle histoire is een melancholische trip down memory lane. Terug naar de tijd toen we het leven, de liefde en nieuwe landen ontdekten.

Wanneer

  • Deuren en bar geopend vanaf 20.00 uur

Prijzen

  • € 10,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *