Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Optreden koor La Muze

Ipanema, Maastricht

Van Franse chanson tot Duitse schlager. Van Mozart tot Abba. En van Afrikaanse steppe tot Hollandse wateren. Bij zangkoor La Muze trekt het allemaal voorbij.

Contact

Adres:
Ipanema
Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht
Plan je route
Afstand:

Als er maar met plezier gezongen kan worden. Want dat straalt La Muze uit en dat werkt ook aanstekelijk op het publiek. Wie dat wil beleven ka…

Als er maar met plezier gezongen kan worden. Want dat straalt La Muze uit en dat werkt ook aanstekelijk op het publiek. Wie dat wil beleven kan op zondag 29 januari terecht bij een uitvoering van dit gemengd koor in het zaaltje van Café Ipanema van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. La Muze ontstond alweer enige jaren geleden als aardigheidje in de kroeg. Inmiddels is het vriendenclubje uitgegroeid tot volwassen koor met een groot aantal enthousiaste en trouwe leden. Maar de ongedwongen sfeer is gebleven. Onder leiding van Evelyne Ploum (bekend van het humoristische damestrio De Sanseveria’s) oefenen de leden van La Muze trouw elke week voor hun divers repertoire. Niet om zich te bekwamen in gestaalde en foutloze technische perfectie, maar om het zangplezier, en om anderen te vermaken met onderhoudende, ontroerende, vrolijke en verrassende liedjes zoals Hijo de la Luna, Venus, Het Dorp, Babethándazá en Maladie d'Amour. De pret daarvan is ook precies wat verwacht mag worden bij hun optredens. 

De toegang is gratis met vrije gift ten bate van het Ronald McDonald Huis.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *