Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

We want it all | ICK Dans Amsterdam

Maastricht

We want it all is geen voorstelling, maar een 1-uur durend festival, waarin Emio Greco en Pieter C. Scholten hun vijfentwintigjarige samenwerking vieren. Slotakkoorden van hun oeuvre staan centraal.

Contact

Adres:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
Plan je route
Afstand:

Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Het verleden krijgt nu een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. The future is back!

Van de bijna zestig creaties die het choreografen-tandem tussen 1995 en 2020 presenteerde, kozen zij elf finales. Het einde van een voorstelling is voor Greco en Scholten namelijk een voorbereiding op een nieuw begin. Van Bach tot popmuziek van Queen, van theatraal tot sober en experimenteel, het komt allemaal voorbij in deze dynamische, afwisselende festivalvoorstelling. 

Prijzen

  • van € 27,50 tot € 32,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *