Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ad Mosam Barok | Weihnachtsoratorium

Maastricht

Ad Mosam Barok brengt met een eigentijdse interpretatie en oude instrumenten het betoverende Weihnachtsoratorium van Bach tot leven

‘Jauchzet, frohlocket’ - wie kent de prachtige klanken van het openingskoor in Bachs Weihnachtsoratorium niet? Zodra de pauken, fluiten en hobo's onze aandacht vastgrijpen en uitbundige trompetten ons meevoeren in een waterval van vrolijk tuimelende vioolfiguren, barst het geweldige muzikale feest los van hoop en verwachting.

Geen ander werk is zo nauw verbonden met het Kerstverhaal als Bach's Weihnachtsoratorium. Hij schreef de zes cantates voor de drie kerstdagen en de drie opeenvolgende zondagen. Elke cantate vertelt zijn eigen verhaal met zijn eigen muzikale sfeer. Ad Mosam Barok brengt het Weihnachtsoratorium ten gehore op oude instrumenten, maar met een eigentijdse interpretatie. Geen Kerst is compleet zonder een ‘Jauchzet, frohlocket’!

Prijzen

  • € 35,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *