Ga naar inhoud

Winternights

Maastricht

Winternights is een avontuur voor zowel makers als bezoekers. Op verrassende locaties in Maastricht maak je kennis met nieuw, ‘onaf’ werk.

Contact

Adres:
Diverse Locaties in Maastricht
Maastricht
Plan je route
Afstand:

Wees welkom bij Winternights! De plek waar je kennismaakt mét - en bespiegelt óp - het werk van de talenten van vandaag. 

Winternights is een avontuur voor zowel makers als bezoekers. Op verrassende locaties in Maastricht maak je kennis met nieuw, ‘onaf’ werk, oftewel work-in-progress, van beloftevolle theatermakers, performers, choreografen, componisten en beeldend kunstenaars. Makers krijgen de ruimte om nieuw werk te testen en toetsen en in contact te komen met publiek, professionals en elkaar.

Winternights organiseert ook altijd een verdiepingsprogramma voor makers en professionals. Deze editie is er een besloten bijeenkomst met en voor jonge zakelijk leiders van De Metselarij.

Locaties
Het festivalhart bevindt zich deze editie in de Lutherse kerk. Tijdens Winternights kan je er terecht voor een babbel of een drankje. Andere locaties waar Winternights zich afspeelt zijn o.a. de Batterijstraat (48), The Social Hub, Brandweerkantine, het Jekerkwartier en het Sphinxkwartier. 

Wanneer

  • Vrijdag 9 december 2022
  • Zaterdag 10 december 2022

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *