Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Interview Cobi van Baars: 'De onbedoelden'

Binnenstad, Maastricht

Een aangrijpende roman over een bij de geboorte gescheiden tweeling.

Contact

Boekhandel Dominicanen
Binnenstad
Dominicanerkerkstraat 1
6211 CP Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

De onbedoelden is een indringend verhaal over beloftes, missers en hiaten, over de weerbarstigheid van de waarheid en haar eigen instrument: het toeval. Bovendien heeft het verhaal een sterk regionaal karakter en is het, soms ongelofelijk genoeg, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Boekhandel Dominicanen verwelkomd auteur Cobi van Baars. Zij zal geïnterviewd worden door Evelijn de Jong. Tijdens het interview zal ze meer vertellen over haar boek 'De onbedoelden'. Meer over 'De onbedoelden' Het katholieke Limburg, de jaren zestig. Een tijd waarin adoptie nog in de kinderschoenen staat en de moederkerk de lakens uitdeelt. De tweeling Aaf en Annemarieke wordt onbedoeld geboren en tegen de zin van hun moeder ter adoptie afgestaan. De meisjes groeien op in twee verschillende gezinnen, onwetend van elkaar. Pas op de drempel naar volwassenheid wordt dit geheim ontmanteld en begint hun zoektocht. Eerst naar elkaar, dan naar het gemiste verleden.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *