Ga naar inhoud

Maas theater en dans | 155 (eenvijfvijf)

Maastricht

De mannen van 155, een breakdance collectief opgericht door vrienden die samen zijn opgegroeid, zijn inmiddels allemaal rond de 30 en staan voor de keuze: grip op het leven krijgen of vrije jongens blijven? In Controle worden de mannen geconfronteerd met een bewegende vloer die ze het gevoel geeft niet ‘in control’ te zijn. Zij geven daarbij antwoord op de vragen: wie wil je zijn en hoe wil je in de wereld staan? Door te dansen met verrotte knieën om te ontsnappen aan algoritmes en verantwoordelijkheden? Verwacht een medley van breakdance, fysieke komedie, livemuziek, film en bizarre humor.

DANSER ERIK BOS OVER CONTROLE:
“De loopbandvloer kwam voort uit de vraag; kunnen we iets externs bedenken wat ons fysiek de controle ontneemt? Dit gebeurt namelijk de hele tijd met onze generatie. De vaste basis die je denkt te hebben, wordt de hele tijd onder je vandaan gejankt.”

Wanneer

  • Donderdag 5 oktober 2023 20.00 - 21.10 uur

Prijzen

  • € 14,00
  • € 9,50 Bezoekers jonger dan 30 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *