Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

philharmonie zuidnederland | vraag en antwoord

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

We herkennen allemaal nog de vele vragen die we hadden aan het begin van de coronacrisis. Wat volgde was een zoektocht naar antwoorden die we nog steeds niet allemaal hebben gevonden. Dit concert begint en eindigt met die zoektocht. Zo schreef Jo Sporck in opdracht van philharmonie zuidnederland met The Unquestioned Answer een reactie op Ives verstilde en vermaarde The Unanswered Question. Daartussenin geniet je van niets minder dan een ode aan de Weense Klassieken: met sprankelende muziek van Mozart en Haydn. Niemand minder dan hoornist Peter Hoeben soleert in Mozarts Derde Hoornconcert. Van Haydn klinkt de beroemde en hilarische Afscheidssymfonie. En cellist Paul Uyterlinde brengt de Prelude uit de Tweede Cellosuite van Bach. 

Het concert 'Vraag en Antwoord' wordt, vanuit Muziekgebouw Eindhoven, uitgezonden via de livestream.

Prijzen

  • van € 5,00 tot € 15,00 Er wordt een kleine vergoeding gevraagd, waarbij u zelf het bedrag kunt aangeven: €5 / €10 / € 15.

Locatie