Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Brigitte Heitzer en René van Kooten | Doen het samen

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Brigitte Heitzer en René van Kooten behoren tot de top van de Nederlandse musicalacteurs. Ze stonden samen al vaak op de planken; het meest recent in de bejubelde nieuwe productie van Evita. Nu zoeken Brigitte en René in het theater ‘in het nieuwe normaal’ naar manieren om elkaar en het publiek te leren kennen. In de voorstelling staat verbinding centraal. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Bijgestaan door twee muzikanten zingen ze klassiekers uit musicals als Jesus Christ Superstar, Evita en Les Misérables en nummers van arti…

Lees verder

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Brigitte Heitzer en René van Kooten behoren tot de top van de Nederlandse musicalacteurs. Ze stonden samen al vaak op de planken; het meest recent in de bejubelde nieuwe productie van Evita. Nu zoeken Brigitte en René in het theater ‘in het nieuwe normaal’ naar manieren om elkaar en het publiek te leren kennen. In de voorstelling staat verbinding centraal. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Bijgestaan door twee muzikanten zingen ze klassiekers uit musicals als Jesus Christ Superstar, Evita en Les Misérables en nummers van artiesten als Neil Diamond, Eva Cassidy, Stef Bos en Toon Hermans. Brigitte en René zijn ook benieuwd naar verhalen van het publiek. Zo wordt elke avond anders, elke avond uniek, met elkaar samengesteld. Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock, musical. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.

Lees minder

Prijzen

  • € 25,00

Locatie