Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Dutch Classical Talent | Jelmer de Moed


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

In deze voorstelling laat Jelmer de Moed het hele kleurenpalet van de klarinet horen in het Theater aan het Vrijthof. Op allerlei manieren gaat Jelmer de Moed dialogen aan: met zijn dubbelgangers, zijn spiegelbeeld, zijn eigen schaduw, met de ruimte om hem heen en zijn innerlijke zielenroerselen. Dat kan alleen als je op een slimme manier gebruikmaakt van de techniek en de klarinet geen geheimen voor je kent. Uitgangspunt voor zijn programma is Dialogue de l’ombre double van Pierre Boulez, oftewel een gesprek t…

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

In deze voorstelling laat Jelmer de Moed het hele kleurenpalet van de klarinet horen in het Theater aan het Vrijthof. Op allerlei manieren gaat Jelmer de Moed dialogen aan: met zijn dubbelgangers, zijn spiegelbeeld, zijn eigen schaduw, met de ruimte om hem heen en zijn innerlijke zielenroerselen. Dat kan alleen als je op een slimme manier gebruikmaakt van de techniek en de klarinet geen geheimen voor je kent. Uitgangspunt voor zijn programma is Dialogue de l’ombre double van Pierre Boulez, oftewel een gesprek tussen dubbelgangers. Het publiek wordt omgeven door de ‘stemmen’ van zeven klarinetten, opgenomen op tape. Ze zoeken contact en contrast met de achtste solist, die live speelt op het podium. Ook de andere werken zijn een subtiel spel van klanken en kleuren, aangevuld met licht- en geluidseffecten.

Programma
Tristan KeurisCanzone
Boulez Dialogue de l’ombre double
Tijn Wybenga nieuw werk
Amarante Nat nieuw werk
Reich New York Counterpoint

Wanneer

  • zondag 31 oktober 2021om 11.30 uur

Prijzen

  • € 17,50

Locatie

Neem alvast een kijkje