Ga naar inhoud

patricia kaersenhout: Visions of Possibilities

Maastricht

Met Visions of Possibilities presenteert het Bonnefanten een overzicht van het werk van de Afro-Nederlandse beeldend kunstenaar patricia kaersenhout (Den Helder, 1966).

kaersenhout is één van de vooraanstaande kunstenaars die zich richt op het onderzoek van de nog altijd actuele erfenis van de Trans-Atlantische slavernij en het kolonialisme in de Nederlandse context en daarbuiten.

patricia kaersenhout staat bekend om haar Zwart-feministische kritische betrokkenheid in haar artistieke praktijk. Ze zet zich in om ideeën gerelateerd aan verlangen, macht en bevrijding te bevragen.

Visions of Possibilities is een overweging over hoe de toekomst er mogelijk anders uit zou kunnen zien. Met urgente thema’s zoals boetedoening, religie, gemeenschap en verzet nodigt deze tentoonstelling ons uit om na te denken over hoe wij ons verhouden tot de gewelddadige verstrikkingen van de Nederlandse koloniale macht.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 5 november 2023

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50
  • Studenten€ 8,75
  • KinderenGratis t/m 18 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *