Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Catwalk Maastricht

Maastricht

Tijdens dit online event kun je weer een flinke dosis mode-inspiratie ophalen bij Catwalk Maastricht.

Een online fashionshow waar de krachten van kenmerkende Maastrichtse kwartieren, nationale en internationale merken, lokale boetieks en de creatieve maakindustrie zijn gebundeld. Deze keer vanuit de SESSIBON/Radium studio waar deze wederom hybride editie georganiseerd zal worden. 

Tijdens dit online event worden de shows gestreamd via platform SNETCH, zodat het toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek. Voor iedereen een front-row plaats dus! Op 29 augustus staat de show in het teken van Brands in Maastricht en 30 augustus staat de show volledig in het teken van de creatieve maakindustrie. De makers die dit jaar mee doen zijn: Studio Heey, Max Niereisel, Turtlehorn (Maria Velasco), Lost with the new (Joep Meuwissen), DenimX, Sin Duda en Rob van Avesaath. CTWLK gaat de verhalen van de brands vertellen middels een totaal beleving die versterkt zal worden door beeld, muziek, performances, choreografie etc.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *