Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Pas de deux

Maastricht

Een uitzonderlijke samenwerking tussen het museum en regionale kunstverzamelaars Netty en Jeu van Sint Fiet en Gert en Nicole Beijer

De kunst van het Bonnefanten in een nieuw licht, dat zie je bij Pas de deux. De collectioneurs brengen een kunstwerk uit de eigen verzameling en een iconisch werk uit de collectie van het Bonnefanten samen. De tentoonstelling laat zo kunst ‘van om de hoek’ zien die normaal verborgen blijft. Door deze werken kun je de museumcollectie vanuit een nieuw perspectief bekijken: door de ogen van privéverzamelaars. De kunstwerken hebben samen (in duet) een spannender en veelzijdiger verhaal te vertellen. Het Bonnefanten werkt in Pas de deux met twee koppels die verzamelen: Netty en Jeu van Sint Fiet en Gert en Nicole Beijer. 

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50
  • Studenten€ 8,75
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 8,75
  • KinderenGratis Tot en met 18 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *