Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dolf Jansen | Oudejaars 2021 - Het Jansen Vaccin


Helaas is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Het Jansen Vaccin is de 32e Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen, en ja, dat is best veel en, nee, voorlopig krijgt nieman…

Helaas is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Het Jansen Vaccin is de 32e Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen, en ja, dat is best veel en, nee, voorlopig krijgt niemand hem stil. Plus voor hem is natuurlijk geen enkele functie elders te bedenken. Wat mag je verwachten van Het Jansen Vaccin? Volop verkrijgbaar in je favoriete theater. Wel politieke duiding en een geheugentest om uit te vinden wat Rutte allemaal wél deed, zei, beloofde en bedoelde, geen nieuw leiderschap (vooralsnog). Wel menselijke maat, geen consultants en adviesbureaus. Wel improvisatie en poëzie, geen door woordvoerders of redacties goedgekeurde tekstjes. Enkele bijwerkingen die je kunt ervaren van Het Jansen Vaccin: het werkt anderhalf uur (en daarna nog heel lang na), schaterlach, denkfronsen, inzichten, verbazing en vooral zin om het leven (en elkaar) te omhelzen. Het Jansen Vaccin: hoe hebben we het al die jaren zónder gedaan...?!

Prijzen

  • € 20,00

Locatie