Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ed Templeton: Wires Crossed

Maastricht

Ed Templeton toont in Wires Crossed met foto’s, tekeningen en teksten de subcultuur van het skateboarden van 1995 tot 2012. Templeton is fotograaf, kunstenaar en een van de meest invloedrijke skateboarders aller tijden.

Contact

Bonnefanten
Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Klik hier voor meer informatie

Tijdens zijn vele tours door Amerika legde Templeton (Garden Grove, Californië, 1972) de skatecultuur vast met zijn 35 mm-camera. Deze snapshots laten Templetons eigen reis als fotograaf zien, alsook het leven van professionele skateboarders die voortdurend onderweg waren, genietend van hun nieuwe status als rocksterachtige figuren en hun zoektocht naar nieuw terrein om te skaten. Er zijn vluchtige momenten met fans, autoriteiten, one-night stands en rebellerende vrienden.

Wires Crossed

Skateboarding wordt tot op heden – vaak ook door de skaters zelf – beschouwd als een cultuur die zich tegen de gevestigde orde keert. Skaters zijn herrieschoppers, gebruiken drugs en zijn lui. Door deze stereotypen worden skaters nog steeds niet begrepen – en voor sommigen van hen hoeft dat ook niet. Vandaar de titel Wires Crossed. Een uitspraak die in het Engels vaak gebruikt wordt als je elkaar niet goed begrijpt of als insinuatie dat je "niet goed bij je hoofd bent".

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50
  • Studenten€ 8,75
  • KinderenGratis t/m 18 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *