Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Toneelgróp Geruik Vleis | Och, diech altied...!


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Irma van Hoof en Twajn Weijenberg zijn het bekendste tv-koppel van Maastricht. In het programma Good veurein spelen zij kolderieke scènes over alledaagse gebeurtenissen. Die scènes zijn doorgaans van korte duur, zodat menig tv-kijker met vragen zal blijven rondlopen. Hoe gaat het er echt aan toe bij Irma en Twajn thuis, waar streven de beide echtelieden naar, wat zijn hun zielenroerselen, hun diepste wensen en stille verlangens? Hoe verlopen de dagen in hun plezierig gedateerde appartement en welke gasten komen daar over de vloer? De anwoorden op deze vragen krijgt u in Och, diech altied.…! Een ‘riejelletiesoap…

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Irma van Hoof en Twajn Weijenberg zijn het bekendste tv-koppel van Maastricht. In het programma Good veurein spelen zij kolderieke scènes over alledaagse gebeurtenissen. Die scènes zijn doorgaans van korte duur, zodat menig tv-kijker met vragen zal blijven rondlopen. Hoe gaat het er echt aan toe bij Irma en Twajn thuis, waar streven de beide echtelieden naar, wat zijn hun zielenroerselen, hun diepste wensen en stille verlangens? Hoe verlopen de dagen in hun plezierig gedateerde appartement en welke gasten komen daar over de vloer? De anwoorden op deze vragen krijgt u in Och, diech altied.…! Een ‘riejelletiesoap annex mini-mjoezekel in ’t Mestreechs’ met een hoog lach-gehalte en een zevental levensliederen. Naast Irma en Twajn spelen Riny Philippens en Phil Dumoulin mee, muzikaal begeleid door Ben Perry (piano) en Frans van Vliet (accordeon).

Wanneer

  • vrijdag 26 november 2021om 20.00 uur
  • zaterdag 27 november 2021om 14.30 uur
  • zaterdag 27 november 2021om 20.00 uur
  • zondag 28 november 2021om 14.30 uur
  • zondag 28 november 2021om 20.00 uur

Prijzen

  • € 15,00

Locatie