Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Keith Haring | Grace house mural

SCHUNCK, Heerlen

De dertien wandstukken van de muurschildering Grace House Mural zijn nooit eerder in Europa getoond.

SCHUNCK presenteert met trots de tentoonstelling Keith Haring: Grace House Mural, waarin de focus ligt op het vroege werk van Keith Haring uit de periode 1980-1984, en het spontane en performatieve karakter van Harings oeuvre. 

De tentoonstelling laat zien dat er méér is dan Harings bekende kleurrijke werk. Centraal staat de dertiendelige muurschildering - te zien in de originele betonnen stukken muur - afkomstig uit Grace House, New York. De dertien wandstukken van de muurschildering Grace House Mural zijn nooit eerder in Europa getoond. Met daarbij onder andere zijn krijttekeningen in de metro en tekeningen voor de dansvoorstelling Epochal Songs (1982). De werken worden aangevuld met foto’s van de conceptuele fotograaf Tseng Kwong Chi. 

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *