Dans in Maastricht

De mooiste choreografieën en de beste acteer- en zangkunsten vind je tijdens de vele dansvoorstellingen in Maastricht. Festival de Nederlandse Dansdagen vormt niet alleen het hoogtepunt van dans in Maastricht, maar is van grote betekenis in de hele Nederlandse danswereld. We durven wel te zeggen dat Maastricht de stad van de dans is. 

 

 

Info maatregelen corona

In belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks extra maatregelen om de  verspreiding van het coronavirus af te remmen. Vanaf zondag 15 maart 18:00 uur tot en met dinsdag 19 mei zijn alle eet- en drinkgelegenheden, musea, concertzalen en theaters gesloten. Ook niet alle winkels zijn geopend. Diverse evenementen, voorstellingen en concerten worden tot 1 september afgelast.
Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Neem van te voren contact op met de desbetreffende instantie. Kijk voor de actuele informatie over evenementen en activiteiten op de website van de betreffende organisatoren.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen.

 

Nederlandse Dansdagen

Bewonder toonaangevende gezelschappen, zoals Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans TheaterConny Janssen danst en het beste van jong choreograferend Nederland. Van klassiek ballet tot urban dance en van avant-garde tot moderne dans. In prestigieuze theaters, maar ook op spannende nieuwe locaties. Festival de Nederlandse Dansdagen biedt voor de dansliefhebber in één week een unieke ervaring waarin genieten van Nederlandse dans in de mooie stad Maastricht voorop staat. 

Bekijk de Nederlandse Dansdagen

SALLY Dangezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht creeërt virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en familie. De voorstellingen gaan over thema's die kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, kunnen herkennen en raken.

Gelukkig kun je ook mee doen op het intereactieve dansdomein van SALLY ikwilmeerSALLY. Met projecten en opdrachten kan iederéén zich vanuit thuis onderdompelen in de wereld van SALLY. 

Ik wil meer SALLY
Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

© Maastricht Marketing

LOGEREN?

Blijf je 

IN HET MUSEUM

Laat je verrassen

THEATER

Laat je inspireren in het

MUZIEK

Geniet ook van