Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Dans in Maastricht

De mooiste choreografieën en de beste acteer- en zangkunsten vind je tijdens de vele dansvoorstellingen in Maastricht. Festival de Nederlandse Dansdagen vormt niet alleen het hoogtepunt van dans in Maastricht, maar is van grote betekenis in de hele Nederlandse danswereld. We durven wel te zeggen dat Maastricht de stad van de dans is. 

Je kunt volop van je bezoek aan Maastricht genieten. Evenementen zijn weer toegestaan en de musea, bioscopen en theaters verwelkomen je met open armen. Daar waar anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, gelden verder geen maatregelen voor locaties. Kan dit niet? Dan zijn er per locatie andere maatregelen waaraan je je dient te houden. Bij evenementen dien je in sommige gevallen een coronabewijs te laten zien. Alles bewust & safe, maar met heel veel plezier!

Wil je ons laten weten dat je evenement of activiteit is afgelast of verplaatst? Of heb jij een initiatief dat je graag met ons wilt delen? Stuur een mail naar redactie@uitagendamaastricht.nl en we gaan er z.s.m. mee aan de slag.

Nederlandse Dansdagen

Bewonder toonaangevende gezelschappen, zoals Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans TheaterConny Janssen danst en het beste van jong choreograferend Nederland. Van klassiek ballet tot urban dance en van avant-garde tot moderne dans. In prestigieuze theaters, maar ook op spannende nieuwe locaties. Festival de Nederlandse Dansdagen biedt voor de dansliefhebber in één week een unieke ervaring waarin genieten van Nederlandse dans in de mooie stad Maastricht voorop staat. En dit jaar gaan ze digitaal... 

Ontdek het online

SALLY Dangezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht creeërt virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en familie. De voorstellingen gaan over thema's die kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, kunnen herkennen en raken.

Gelukkig kun je ook mee doen op het intereactieve dansdomein van SALLY ikwilmeerSALLY. Met projecten en opdrachten kan iederéén zich vanuit thuis onderdompelen in de wereld van SALLY. 

Ik wil meer SALLY
 • LOGEREN?

  Blijf je 

  Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck
 • IN HET MUSEUM

  Laat je verrassen

 • THEATER

  Laat je inspireren in het

 • MUZIEK

  Geniet ook van