Dans in Maastricht

De mooiste choreografieën en de beste acteer- en zangkunsten vind je tijdens de vele dansvoorstellingen in Maastricht. Festival de Nederlandse Dansdagen vormt niet alleen het hoogtepunt van dans in Maastricht, maar is van grote betekenis in de hele Nederlandse danswereld. We durven wel te zeggen dat Maastricht de stad van de dans is. 

Helaas, we waren net weer aan het genieten van de cultuur in Maastricht toen de overheid nieuwe maatregelen aankondigde. In verband met de gedeeltelijke lockdown tegen de verspreiding van het coronavirus zijn diverse evenementen verboden. Bioscopen en theater zijn een uitzondering op deze regel. Alle voorstellingen gaan door waar een afstand van 1,5 meter behouden kan worden. Daarnaast geldt er een maximum aantal van 30 personen per zaal. Kijk voor de actuele informatie over evenementen, activiteiten en de genomen maatregelen voorafgaand en tijdens een bezoek, op de website van de betreffende organisatoren en instellingen.  Blijf genieten van de cultuur in Maastricht, daar waar het kan! 

Nederlandse Dansdagen

Bewonder toonaangevende gezelschappen, zoals Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans TheaterConny Janssen danst en het beste van jong choreograferend Nederland. Van klassiek ballet tot urban dance en van avant-garde tot moderne dans. In prestigieuze theaters, maar ook op spannende nieuwe locaties. Festival de Nederlandse Dansdagen biedt voor de dansliefhebber in één week een unieke ervaring waarin genieten van Nederlandse dans in de mooie stad Maastricht voorop staat. En dit jaar gaan ze digitaal... 

Ontdek het online

SALLY Dangezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht creeërt virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en familie. De voorstellingen gaan over thema's die kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, kunnen herkennen en raken.

Gelukkig kun je ook mee doen op het intereactieve dansdomein van SALLY ikwilmeerSALLY. Met projecten en opdrachten kan iederéén zich vanuit thuis onderdompelen in de wereld van SALLY. 

Ik wil meer SALLY
Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

© Maastricht Marketing

LOGEREN?

Blijf je 

IN HET MUSEUM

Laat je verrassen

THEATER

Laat je inspireren in het

MUZIEK

Geniet ook van