Ga naar inhoud

Dans in Maastricht

De mooiste choreografieën en de beste acteer- en zangkunsten vind je tijdens de vele dansvoorstellingen in Maastricht. Festival de Nederlandse Dansdagen vormt niet alleen het hoogtepunt van dans in Maastricht, maar is van grote betekenis in de hele Nederlandse danswereld. We durven wel te zeggen dat Maastricht de stad van de dans is. 

Festival Nederlandse Dansdagen

Elk jaar vieren we de kunst van de dans met de Nederlandse Dansdagen. Een week lang staat Maastricht volledig in het teken van dans. De top van de Nederlandse dans komt samen, zowel dansers als choreografen. Met een uitgebreid programma aan activiteiten als voorstellingen, tentoonstellingen, workshops en films worden diverse dansstijlen onder de aandacht gebracht. Van het klassiek ballet tot het moderne streetdance. Tijdens de Nederlandse Dansdagen wordt diversiteit in de danskunst in de spotlight gezet.

SALLY Dangezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht creeërt virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en familie. De voorstellingen gaan over thema's die kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, kunnen herkennen en raken. Een echte aanrader voor de dansliefhebber!

Ik wil meer SALLY

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *