Dans in Maastricht

De mooiste choreografieën en de beste acteer- en zangkunsten vind je tijdens de vele dansvoorstellingen in Maastricht. Festival de Nederlandse Dansdagen vormt niet alleen het hoogtepunt van dans in Maastricht, maar is van grote betekenis in de hele Nederlandse danswereld. We durven wel te zeggen dat Maastricht de stad van de dans is. 

Festival Nederlandse Dansdagen

Het Festival Nederlandse Dansdagen viert haar 25-jarig jubileum. Dit is natuurlijk een extra reden om dit jaar goed uit te pakken. Maastricht staat een week lang volledig in het teken van dans. De top van de Nederlandse dans komt samen, zowel dansers als choreografen. Iedere dag zijn er voorstellingen met diverse dansstijlen zoals klassiek ballet en moderne streetdance. Of doe mee met workshops in onder andere salsa, MoveMeant en Empowering Dance, en nog een heleboel. Een week lang genieten van deze prachtige vorm van kunst, de diversiteit in dansvormen en een goede sfeer waar de wereld van dans voor staat.

Bekijk het festival

SALLY Dangezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht creeërt virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en familie. De voorstellingen gaan over thema's die kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, kunnen herkennen en raken. Een echte aanrader voor de dansliefhebber!

Ik wil meer SALLY
 • LOGEREN?

  Blijf je 

  Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck
 • IN HET MUSEUM

  Laat je verrassen

 • THEATER

  Laat je inspireren in het

 • MUZIEK

  Geniet ook van

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
 • *
 • *