Ga naar inhoud

Tentoonstellingen in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de verschillende musea en het veelzijdige aanbod aan tentoonstellingen. Van het Fotomuseum aan het Vrijthof voor fotografie tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Maastrichtse musea blijven je verrassen. Weet jij al waar je deze keer naar toe gaat? Op deze pagina vertellen we je alles over tentoonstellingen in Maastricht.

Museumtip - Exposities en tentoonstelling die je niet wilt missen

Táctica Sintáctica

Vergeet de standaard regels van het museum. Word onderdeel van de tentoonstelling met 'Táctica Sintáctica'. Normaal gesproken raak je kunst niet aan, maar bekijk je het van een afstand. Táctica Sintáctica is een tentoonstelling waarbij je aangemoedigd wordt je lichaam te gebruiken. Soms moet je bukken, kruipen of springen om een kunstwerk goed te kunnen bewonderen. Want zo kan kunst ook zijn, actief in plaats van passief. 'Touching with your eyes, seeing with your hands'. 

De tentoonstelling is te zien in Marres. 'Táctica Sintáctica' wordt van 9 maart 2023 tot en met 28 mei 2023 getoond.

Ontdek hier!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *