Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Piet Killaars 100 jaar

Maastricht

De presentatie Piet Killaars 100 jaar toont een overzicht van zijn sculpturen en voorstudies uit de Bonnefantenverzameling.

Ter ere van het honderdste geboortejaar van de beeldhouwer Piet Killaars toont Piet Killaars 100 jaar een overzicht van sculpturen en voorstudies uit de collectie van het Bonnefanten. Een deel van de voorstudies is een schenking van de erven Killaars, waarbij zijn vroegste werk dateert uit 1955. Samen geven ze een indruk van een zeer getalenteerde en gedreven beeldhouwer, die met de natuur als inspiratiebron zijn werk een spirituele dimensie weet te geven. Bij het Nederlandse publiek is hij vooral bekend van zijn monumentale beelden in de openbare ruimte. De presentatie biedt de toeschouwer als het ware een kijkje achter de schermen van Piet Killaars: het werpt een blik op de voorstudies die hij maakte voor zijn grote beelden.

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 8,75
  • Studenten€ 8,75
  • ScholierenGratis t/m 18 jaar

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *