Ga naar inhoud

Currents #10: Choose Your Own Story

Maastricht

Een jong curatorentrio stelt de tentoonstelling, die werk toont van recent afgestudeerde kunstenaars van academies in België, Duitsland en Zuid-Nederland, samen.

Marres initieerde dit Euregionale talentonwikkelingsproject in 2013, dat deelnemers naast een podium ook een breder begeleidingstraject met training, netwerk en professionalisering biedt.

Over Currents
Currents is een jaarlijkse groepstentoonstelling met werk van jonge kunstenaars die onlangs zijn afgestudeerd aan beeldende kunstopleidingen in de Euregio. De beurs is ingebed in een coachtraject waarin training, netwerk en professionalisering centraal staan.

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, en Z33, Huis voor Hedendaagse Kunst, Design en Architectuur in Hasselt, werken samen aan dit project en wisselen elkaar af als tentoonstellingslocaties. Dit jaar is Marres gastheer van Currents.

De kunstenaars
Johann Husser, Haevan Lee, Michal Luft, Luna Mahoux, Camille Poitevin, Loïs Soleil, Anna De Sutter, Brahim Tall, Luca Tichelman, Tara Eva Kuijpers Wentink & Loran van de Wier.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 5 februari 2023

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *