Ga naar inhoud

Jane by Charlotte

Sphinxkwartier, Maastricht

Liefdevol portret van zangeres/actrice Jane Birkin door haar dochter Charlotte, met intieme moeder-dochter gesprekken over ouder worden, beroemdheid en echtgenoot/vader Serge.

Contact

Adres:
Lumière Cinema
Sphinxkwartier
Bassin 88
6211 AK Maastricht
Plan je route
Afstand:

Met JANE BY CHARLOTTE debuteert de Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg (ANTICHRIST, MELANCHOLIA) als regisseur. De persoonlijke, maar ook poëtische documentaire is grotendeels opgebouwd uit een reeks gesprekken over het leven, kunst en de liefde. Charlotte schroomt daarbij niet om haar moeder ook ongemakkelijke vragen te stellen, bijvoorbeeld over haar stormachtige relatie met Serge Gainsbourg, met wie ze de controversiële maar populaire hit JE T’AIME… MOI NON PLUS zong. Leven is creëren en creëren is leven: je begrijpt waar de creatieve drijfveren van Charlotte Gainsbourg vandaan komen als ze in het gezelschap is van haar charismatische moeder.

Wanneer

  • Dagelijks

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *