Ga naar inhoud

The Mousetrap

Maastricht

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten. Ook de moordenaar niet. Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek wordt bedrogen en geplaagd door een plot met meer wendingen dan een draaitol! The Mousetrap ging in 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. De waarheid over de werkelijke moordenaar is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen…

Wanneer

  • Dinsdag 25 april 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 32,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *