Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Jandino | Judeska Airlines

Maastricht

Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska in 2023 terug in een gloednieuwe hilarische klucht.

In zijn vorige show zette Jandino als zijn alter ego Judeska Theater aan het Vrijthof volledig op zijn kop. Van begin tot het einde was het lachen, gieren, brullen. Een vervolg kan niet uitblijven.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag al…

In zijn vorige show zette Jandino als zijn alter ego Judeska Theater aan het Vrijthof volledig op zijn kop. Van begin tot het einde was het lachen, gieren, brullen. Een vervolg kan niet uitblijven.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess. Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Prijzen

  • van € 30,00 tot € 35,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *