Ga naar inhoud

Nationale Opera en Ballet Odessa - Carmina Burana

Maastricht

Niet voor niets behoort de Carmina Burana tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 mensen voerden het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling was massaal.

Contact

Adres:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
Plan je route
Afstand:

'Geniet van elk moment dat geluk brengt.’ Deze boodschap vormt het centrale thema van de Carmina Burana, een muzikaal meesterwerk van de hand van componist Carl Orff. In de 13e eeuw bezongen rondtrekkende monniken en studenten, als reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk, het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Orff gebruikte hun Latijnse en Duitse teksten als basis van zijn Carmina Burana en liet zich inspireren door uiteenlopende muzikale bronnen. Het resultaat is een krachtig en opzwepend muziekstuk vol met voortstuwende ritmes. 

Wanneer

  • Zondag 9 april 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • van € 55,00 tot € 60,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *