Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Fotobond Limburg 2022

Céramique, Maastricht

De Nederlandse Fotobond viert haar 100-jarig bestaan in 2022. Een mooie gelegenheid om de resultaten van de tweejaarlijkse fotowedstrijd van de Limburgse afdeling in Centre Céramique tentoon te stellen.

De Nederlandse Fotobond viert haar 100-jarig bestaan in 2022. Een mooie gelegenheid om de resultaten van de tweejaarlijkse fotowedstrijd van de Limburgse afdeling in Centre Céramique tentoon te stellen. Zo’n 130 Limburgse vrijetijdsfotografen stuurden bijna 400 foto’s in. Een deskundige jury selecteerde uit al deze inzendingen met recht ’The Best of…’. Er was geen thema verbonden aan de wedstrijd, je ziet in de tentoonstelling de mooiste beelden die de leden maakten: natuurfoto’s, portretten, verhalende fotografie, straatfotografie en nog veel meer.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *