Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Kersentuin

Maastricht

Met in de hoofdrol Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger.

Jibbe Willems heeft een gloednieuwe bewerking gemaakt van een van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire. In een regie van artistiek directeur Michel Sluysmans en met live-muziek van multi-instrumentalist Beppe Costa brengt een achtkoppig ensemble deze hedendaagse versie van Anton Tsjechovs meesterwerk. 

De voorstelling
Actrice Ljoebov (Pheifer) keert na een mislukte carrière in Parijs terug naar het landgoed van haar familie. Vanwege hoge schulden dreigt het familiebezit geveild te worden en samen met haar dochters doet ze er alles aan een faillissement af te wenden. Ondernemer Lopachin (Spitzenberger) heeft een oplossing: als ze de kersentuin omtoveren tot een vakantiepark is de familie verzekerd van een stabiel inkomen. Dit voorstel stelt Ljoebov voor een onmogelijk dilemma. Wie hetzelfde wil blijven moet veranderen. Maar tegen welke prijs?

De première vindt plaats op zondag 5 maart 2023.

Prijzen

  • Volwassenenvan € 32,50 tot € 37,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *